Η επιστημονική διημερίδα της ΑΕΚ (pics)

Η επιστημονική διημερίδα της ΑΕΚ (pics)

Gazzetta team
Η επιστημονική διημερίδα της ΑΕΚ (pics)

bet365

Στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ διεξάγεται μία ιατρική ημερίδα που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης.

Ξεκίνησε σήμερα η ιατρική επιστημονική διημερίδα που διοργάνωσε η ΑΕΚ στην Αθήνα. Η εκδήλωση ήταν επιτυχής και διακεκριμένοι επιστήμονες, κατέθεσαν τις απόψεις του.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη ημέρα των εργασιών της επιστημονικής διημερίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ, με κύριο αντικείμενο τον αθλητικό τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό, η οποία διοργανώθηκε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, κ. Παντελής Νικολάου, με τον συνεργάτη του και γιατρό της ομάδας μας, κ. Άλκη Καλλιακμάνη (πρόεδροι της επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου αντιστοίχως) καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους μετέχοντες, με τον Α’ Αντιπρόεδρο και CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μηνά Λυσάνδρου, να τονίζει στον εναρκτήριο χαιρετισμό του το πόσο σημαντικό είναι για όλο το club η διοργάνωση μιας ιατρικής ημερίδας από τις κορυφαίες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο ξεκίνημα της διημερίδας οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Καραγκούνης και Έλντερ Λόπες ανέλυσαν την δύσκολη εμπειρία τους από τον συγκεκριμένο τραυματισμό, πριν τοποθετηθούν κορυφαίοι επιστήμονες, ανάμεσα στους οποίους οι γιατροί της Μπαρτσελόνα και της Μίντλεσμπρο, κ.κ. Xavi Yanguas και Louw van Niekerk. Το παρών στο Συνέδριο έδωσε και ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Μανόλο Χιμένεθ, με τον συνεργάτη του Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν.

Εξαιρετικά σημαντική στιγμή του Ιατρικού Συνεδρίου της ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με προοπτική να ενταχθεί στο ετήσιο «κιτρινόμαυρο» καλαντάρι, ήταν η παρουσία και η ομιλία του εκπροσώπου της UEFA (Head of Medical and Anti-Doping) κ. Marc Vouillamoz, ο οποίος ανέλυσε τις γραμμές της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας τόσο σε θέματα ντόπινγκ όσο και στους επικίνδυνους τραυματισμούς στο κεφάλι στη διάρκεια των αγώνων.

Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες για την πορεία της αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό, ανάμεσα στις οποίες του εκπροσώπου του Isokinetic Bologna, κ. Federico Picchetti, του φυσιοθεραπευτή της Μπαρτσελόνα, κ. Xavi Linde Cot, αλλά και του επί σειρά δεκαετιών φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ, κ. Νίκου Πανταζή, η φετινή διημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με την αυριανή δεύτερη και τελευταία ημέρα των εργασιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα