Κανονικά στις 3 Απριλίου ο ημιτελικός ΑΕΚ-Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Κανονικά στις 3 Απριλίου ο ημιτελικός ΑΕΚ-Λαμία

bet365

Η μετάθεση της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής μεταξύ Λαμίας και Πανιώνιου για το Σάββατο (30/03) επιτρέπει την απρόσκοπτη διεξαγωγή του ημιτελικού των Φθιωτών με την ΑΕΚ στις 3 Απριλίου, που είχε τεθεί εν αμφιβόλω.

Η Super League έδωσε τελικά τη λύση στο «μπέρδεμα» που προέκυψε μετά τον ορισμό του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία με την για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας στις 3 Απριλίου (21:30), δηλαδή οριακά δυο μέρες μετά το παιχνίδι των «κυανόλευκων» για το πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο.

Αυτό ήταν αρχικά ορισμένο για τη Δευτέρα 1 Απριλίου, δηλαδή δυο ημέρες πριν, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να συμβεί βάσει κανονισμού. Ο αγώνας του Κυπέλλου δεν ήταν δυνατόν να μετατεθεί την επόμενη ημέρα (04/04), καθώς ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Έτσι ο μόνος τρόπος για να μη διαταραχθεί το πρόγραμμα ήταν να μετατεθεί η αναμέτρηση του πρωταθλήματος, όπερ και εγένετο, αφού θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 30 Μαρτίου (19:00), δημιουργώντας το απαραίτητο χρονικό κενό μεταξύ των παιχνιδιών για τους Λαμιώτες.

Υπενθυμίζεται πως για την 26η αγωνιστική η Ένωση θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα