Κανονικά στις 3 Απριλίου ο ημιτελικός ΑΕΚ-Λαμία

Κανονικά στις 3 Απριλίου ο ημιτελικός ΑΕΚ-Λαμία

Κανονικά στις 3 Απριλίου ο ημιτελικός ΑΕΚ-Λαμία

Η μετάθεση της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής μεταξύ Λαμίας και Πανιώνιου για το Σάββατο (30/03) επιτρέπει την απρόσκοπτη διεξαγωγή του ημιτελικού των Φθιωτών με την ΑΕΚ στις 3 Απριλίου, που είχε τεθεί εν αμφιβόλω.

Η Super League έδωσε τελικά τη λύση στο «μπέρδεμα» που προέκυψε μετά τον ορισμό του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία με την για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας στις 3 Απριλίου (21:30), δηλαδή οριακά δυο μέρες μετά το παιχνίδι των «κυανόλευκων» για το πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο.

Αυτό ήταν αρχικά ορισμένο για τη Δευτέρα 1 Απριλίου, δηλαδή δυο ημέρες πριν, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να συμβεί βάσει κανονισμού. Ο αγώνας του Κυπέλλου δεν ήταν δυνατόν να μετατεθεί την επόμενη ημέρα (04/04), καθώς ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Έτσι ο μόνος τρόπος για να μη διαταραχθεί το πρόγραμμα ήταν να μετατεθεί η αναμέτρηση του πρωταθλήματος, όπερ και εγένετο, αφού θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 30 Μαρτίου (19:00), δημιουργώντας το απαραίτητο χρονικό κενό μεταξύ των παιχνιδιών για τους Λαμιώτες.

Υπενθυμίζεται πως για την 26η αγωνιστική η Ένωση θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Best of internet