Μουσλίμοβιτς για ΠΑΟΚ: «Περιμένω με ανυπομονησία την φιέστα. Θα είμαι εκεί!»

Μουσλίμοβιτς για ΠΑΟΚ: «Περιμένω με ανυπομονησία την φιέστα. Θα είμαι εκεί!»

Gazzetta team
Μουσλίμοβιτς για ΠΑΟΚ: «Περιμένω με ανυπομονησία την φιέστα. Θα είμαι εκεί!»

bet365

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δηλώνει για ακόμη μια φορά «φανατικός φίλος του ΠΑΟΚ» και μιλάει για το πρωτάθλημα, τον Αντρέ Βιεϊρίνια, τον Ιβάν Σαββίδη και για πολλά άλλα…

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ιδιαιτέρως τον προπονητή και τους παίκτες του ΠΑΟΚ» τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε από το Σεράγεβο στην “Live Sport” ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

-Ζλάταν πώς νιώθεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ;

«Καταρχάς, πρέπει πρώτα να το πάρουμε για να πω το πώς αισθάνομαι. Είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία, έχουμε μία καλή διαφορά από τον δεύτερο, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι μέχρι το τέλος. Είδα τόσα πολλά τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμα και πέρυσι για παράδειγμα που ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος, που με κάνουν επιφυλακτικό. Δεν το πιστεύω, εάν το δω πρώτα. Πρέπει μέχρι να εξασφαλίσει και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα η ομάδα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Φυσικά και νιώθω πολύ χαρούμενος για την πορεία μας, έως τώρα».

-Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει τον τίτλο του πρωταθλητή 34 χρόνια…

«Το ξέρω, θα το χαρούν με την ψυχή τους, όπως κι εγώ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ θα κάνει καλό όχι μόνο στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα του δώσει περισσότερο ενδιαφέρον. Είμαι, βέβαιος, πως τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος των ομάδων από την Αθήνα».

-Θα είσαι παρών φυσικά στην φιέστα για τον τίτλο.

«Φυσικά και θα είμαι εκεί. Εύχομαι να έχει διάρκεια η ομάδα και να παίρνει το πρωτάθλημα για τα επόμενα πολλά χρόνια. Έχεις όλες τις προϋποθέσεις. Ισχυρό επενδυτή, δυνατή ομάδα, πολύ κόσμο, μεγάλη δυναμική και ιστορία. Κι εγώ, όπως όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, περιμένω με ανυπομονησία την φιέστα απονομής του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου και ιδιαιτέρως τον προπονητή και τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που οδήγησαν την ομάδα στην κορυφή. Τους ευχαριστώ για όλα όσα έκαναν για τον ΠΑΟΚ».

-Τι έχεις να πεις για τον πρώην συμπαίκτη σου και ηγέτη του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αντελίνο. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Ξέρω πως νιώθει. Έχει όλα όσα ήθελε στην ζωή του. Ζει στην Θεσσαλονίκη με την υπέροχη οικογένειά του και παίρνει τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Ήξερα, ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφε, γιατί έχει παντρευτεί στην Θεσσαλονίκη και έχει συνδέσει την ζωή του με την Ελλάδα. Ζει το όνειρό του στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη.

Εύχομαι ο ΠΑΟΚ με αρχηγό τον Αντελίνο να πάρει κι άλλους πολλούς τίτλους. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης και μπορεί να βοηθήσει στην προσαρμογή όλους τους νεοαποκτηθέντες. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τους καλωσορίζει και να τους εξηγεί το τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Πολύ εύκολα θα ενσωματώνονται οι νεοαποκτηθέντες, πλέον, στον ΠΑΟΚ με έναν αρχηγό, όπως είναι ο Αντελίνο. Η παρουσία του Αντελίνο στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ σημαντική με μεγάλη προσφορά σε πολλούς τομείς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ο ιδανικός αρχηγός για τον ΠΑΟΚ».

-Είδες την γκολάρα που πέτυχε με τον Παναιτωλικό;

«Εννοείται. Έχει τρομερό και ασυναγώνιστο μακρινό σουτ. Το ‘είχε’ από τότε στην δική μας ομάδα. Λίγοι πιστεύουν, όταν σουτάρει από τόσο μακρινή απόσταση, ότι θα στείλει την μπάλα προς την εστία, ούτε καν οι τερματοφύλακες, γι’ αυτό αιφνιδιάζονται. Έχει απίστευτα δυνατό σουτ».

-Πιστεύεις, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καθιερωθεί ως κυρίαρχος στο ελληνικό ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια;

«Έλεγα πριν από την έναρξη της φετινής χρονιάς, ότι οι παίκτες θα αποδείξουν, εάν είναι λύκοι, ή πρόβατα. Γιατί τα έχουν όλα. Υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο για να προπονούνται, πανάκριβα συμβόλαια, σπουδαίο πρόεδρο, πολύ καλό κόουτς και πολύ κόσμο δίπλα τους. Χρειάσθηκαν χρόνια για να γίνει ο ΠΑΟΚ η σημερινή πανίσχυρη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά αυτό έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω για χρόνια ο ΠΑΟΚ να παίρνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει».

-Ποιοι παίκτες θεωρείς, ότι ξεχώρισαν φέτος;

«Ξέρετε, ότι δεν αναφέρομαι σε ονόματα παικτών. Θα μπορούσα να πω για τον Αντελίνο, που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά μαζί μας, αλλά όλοι οι παίκτες παλεύουν για τον ΠΑΟΚ. Για μένα μόλις κάποιος υπογράψει στον ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος παίκτης. Όμως, μπορώ να πω πως όσοι μπήκαν ως αλλαγή από τον πάγκο και προσέφεραν στην ομάδα ήταν οι σημαντικότεροι παίκτες. Ξεκινούν 11 παίκτες το παιχνίδι κάθε φορά, αλλά όσοι μπήκαν αλλαγή και άλλαξαν την ροή του αγώνα με συνέπεια να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ήταν οι σπουδαιότεροι παίκτες και κορυφαίοι της χρονιάς. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι εγώ τους βλέπω όλους το ίδιο. Ο κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ για μένα είναι ο καλύτερος στον κόσμο».

-Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να διατηρήσει τα επόμενα χρόνια τα σκήπτρα του πρωταθλητή;

«Να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο μεθοδικά και οργανωμένα. Να υποστηρίζουμε όλοι τους παίκτες που παίζουν στον ΠΑΟΚ και να τους ωθούμε ώστε να γίνουν… καλύτεροι, γρηγορότεροι και δυνατότεροι».

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Ο κόσμος ξέρει πως νιώθω. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω τα ίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Χωρίς τον κόσμο η ομάδα δεν θα είχε αυτή την δυναμική».

-Ο ΠΑΟΚ στοχεύει και στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέτος…

«Ως οπαδός του ΠΑΟΚ ξέρω τα πάντα καλύτερα από τον καθένα. Νιώθω τυχερός στην καριέρα μου που έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Ήταν η ομάδα στην οποία ήθελα να αγωνιστώ. Ζω κάθε στιγμή της πορείας του ΠΑΟΚ από τότε που έφυγα. Είμαι πολύ χαρούμενος φέτος. Πιστεύω, ότι μπορεί η ομάδα να πάρει το νταμπλ. Αν τα καταφέρει θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη».

-Είναι καλύτερη η σημερινή ομάδα από την δική σας;

«Δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις, γιατί εμείς, τότε, είχαμε προβλήματα (σ.σ. οικονομικά). Μέσα στο γήπεδο έδειξε την ποιότητά της η σημερινή ομάδα. Οι σημερινοί παίκτες του ΠΑΟΚ απέδειξαν, ότι μπορούν να κάνουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και ως οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό. Ο Κονσεϊσάο, ο Γκαρσία, εγώ, ενδεχομένως να είχαμε κάνει μεγαλύτερη καριέρα συγκριτικά με τις ομάδες που παίξαμε, αλλά όλα αυτά πριν έρθουμε στον ΠΑΟΚ. Η ουσία πως δεν φέραμε στον ΠΑΟΚ έναν τίτλο. Για μας τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι σημερινοί παίκτες είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Απέδειξε στο γήπεδο, ότι είναι καλύτερη η σημερινή ομάδα από την δική μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα