Προπόνηση με απουσίες στον ΠΑΟΚ

Προπόνηση με απουσίες στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Προπόνηση με απουσίες στον ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη, ενώ ατομικά συνέχισαν οι Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί.

Μετά από τριήμερο ρεπό και χωρίς τους διεθνείς, επέστρεψε στη δουλειά το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα είχε χαρακτήρα προσαρμογής για τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου. Το πρώτο κομμάτι περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδι 5 εναντίον 2 και ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο.

Από τη Νέα Μεσημβρία απουσίαζαν οι διεθνείς Πασχαλάκης, Βαρέλα,Ίνγκασον, Σφιντέρσκι, Λημνιός και Λύρατζης. Οι Λέο Ζαμπά και Λέο Μάτος ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Πέδρο Ενρίκε στο φινάλε της προπόνησης αισθάνθηκε μία ενόχληση στη μέση.

Οι Πόντους Βέρνμπλουμ, Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν την ατομική προπόνηση για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα