Λαμία: Aτομικό ο Πλιάτσικας, ενοχλήσεις για Μπεχαράνο

Gazzetta team
Λαμία: Aτομικό ο Πλιάτσικας, ενοχλήσεις για Μπεχαράνο

bet365

Ο Βασίλης Πλιάτσικας έκανε ατομικό πρόγραμμα στη Λαμία, ενώ ο Πίτι ήταν δικαιολογημένα απών, αφού βρέθηκε με μονοήμερη άδεια στην Ισπανία. Εγκατέλειψε το πρόγραμμα ο Μπεχαράνο.

Μετά το διήμερο ρεπό τους, οι παίκτες της Λαμίας επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (20/03). Στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης το πρώτο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην φυσική κατάσταση, ενώ το δεύτερο στην τακτική.

Ο Βασίλης Πλιάτσικας επέστρεψε στις προπονήσεις ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπεχαράνο σταμάτησε στο β΄ μέρος, καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι από ένα χτύπημα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εξάλλου απουσίαζαν ο Γιάννης Σκόνδρας λόγω ασθένειας και ο Πίτι ο οποίος είχε ειδική άδεια και επιστρέφει σήμερα το βράδυ.

Τέλος ο Ισπανός μέσος, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες κόντρα στους Αρκάδες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του την 27η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα