Νικητές οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό

Νικητές οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό

Νικητές οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό

Με επιτυχία, παρουσία αρκετών φιλάθλων και πολλών επισήμων, διεξήχθη στο γήπεδο της Προοδευτικής, στη Νίκαια, το ποδοσφαιρικό τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό ανάμεσα στους βετεράνους του Ολυμπιακού, της Δόξας Πειραιώς, του Ιωνικού και της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιώς.

Πριν την έναρξη του τουρνουά που συντόνισε και παρουσίασε ο Γ.Γ. των βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, τιμήθηκαν ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Γ. Μπακατσέλος, η Γ.Γ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π Χριστίνα Τσιλιγκίρη, οι πρόεδροι των τεσσάρων ομάδων Γ. Δαρίβας του Ολυμπιακού Πειραιώς, Γ. Γκαμάνης της Δόξας Πειραιώς, Β. Ξενάριος του Ιωνικού και Κ. Τσίρμπας της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιώς. Συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση του Γρηγόρη Χιώτογλου, για τον οποίο έγινε το τουρνουά.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επικράτησαν με 4-0 της Δόξας Πειραιώς με δύο τέρματα του Καλογερόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και δύο του Λουτσιάνο, μετά από εκπληκτικές ενέργειες, στο δεύτερο. Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Ασπρογέρακας, Βούζας, Παχατουρίδης, Σιδέρης, Κουμαριάς, Αρζένης, Ζαραδούκας, Καλογερόπουλος, Καλαμάρας, Λουτσιάνο, Μπαρμπαρής, Καλύκας, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Ρούσσος, Βέλλιος, Μαντάζης και Γαϊτανάρος. Προπονητής ήταν ο Χρήστος Καλτσάς.
 
Παρέστησαν επίσης οι: Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Γλύκας, Σταυρόπουλος, Κοψαχείλης, Δαμιανίδης, Λεβαντής, Κτενάς, Πλακίδης, Αρζινός, Παναούσης, Σκορδαλιός και Ασβεστάς. Οι φροντιστές ήταν οι Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου και ο φυσικοθεραπευτής ο Τόλης Κρεούζος. Ο δεύτερος αγώνας του τουρνουά μεταξύ του Ιωνικού και της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιώς έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Best of internet