Μεξικανός αρθρογράφος για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μαθημένο σε κανονικές συμπεριφορές»

Δημήτρης Τομαράς
Μεξικανός αρθρογράφος για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μαθημένο σε κανονικές συμπεριφορές»

bet365

Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ έκαναν τον γύρο του κόσμου με Μεξικανό αρθρογράφο να δίνει την δική του εκδοχή γιατί έχει τόσα πολλά θέματα και προβλήματα ακόμα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δημοσιογράφος Αλμπέρτο Λάτι έγραψε σχετικά στο 24-horas (σ.σ. σε μία χώρα όπως το Μεξικό που επίσης έχει θέματα σχετικά με το ποδόσφαιρό της) ανάμεσα στα άλλα: «Στην Ελλάδα αυτό εξακολουθούν να το αποκαλούν ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι. Είναι σαν ένας κύκλος που επαναλαμβάνεται και δείχνει να αφήνει πίσω του τις εξαιρετικές στιγμές του Euro 2004 αλλά και της παρουσίας της Εθνικής της χώρας σε Μουντιάλ. Στην Ελλάδα δεν έφταναν φαίνεται μόνο τα προβλήματα που υπάρχουν στο μπάσκετ μεταξύ των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Τα σοβαρά επεισόδια στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι και οι διαρκείς διακοπές του δεν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τίποτε άλλο εκτός από την διακοπή.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να δείχνει πως έχει τόσα προβλήματα και έναν τοξικό χαρακτήρα. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο δύο μεγάλα ντέρμπι σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο δεν έγιναν υπό την έννοια πως το ένα δεν διεξήχθη καν και το άλλο διεκόπη. Ο ασθενής δείχνει βαριά άρρωστος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αυτό: ο ασθενής αναπνέει με δυσκολία και η μόλυνση εξαπλώνεται στο κορμί του και είναι μία κατάσταση στην οποία απλά φαίνεται να έχει αποφασιστεί να μην υπάρξει καμία δράση ή αντίδραση ή προσπάθεια να σωθεί και έτσι αφήνεται στην μοίρα του. Αυτή η νοοτροπία είναι και ένας βασικός λόγος που το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προχωρήσει και μένει πίσω δεκαετίες τώρα. Αρνείται να μάθει στις κανονικές συμπεριφορές στο άθλημα και να αντιμετωπίσει τις παραβατικές ενέργειες. Σαν να έχει σταματήσει καιρό τώρα να είναι μαθημένο στις κανονικές και σωστές συμπεριφορές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα