Βαρέλα: «Να είμαι για πολλά χρόνια συμπαίκτης με τον Κρέσπο...»

Βαρέλα: «Να είμαι για πολλά χρόνια συμπαίκτης με τον Κρέσπο...»

Βαρέλα: «Να είμαι για πολλά χρόνια συμπαίκτης με τον Κρέσπο...»

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο τους, αλλά όπως τονίζει «θέλω να μείνει για πολλά χρόνια στο πλευρό του Χοσέ Κρέσπο…»!

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ υπέβαλε τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας σε μια διαφορετική διαδικασία και σ’ ένα κουίζ γνώσεων. Εκεί, ο Φερνάντο Βαρέλα εξέφρασε, εμμέσως πλην σαφώς, την επιθυμία του να ανανεώσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το θέμα του Αφρικανού στόπερ είναι στην τελική ευθεία του. Ενδεχομένως αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου και την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη να υπάρξει οριστική εξέλιξη και συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

«Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μαζί με τον Κρέσπο για πολλά χρόνια. Για εμένα είναι ο καλύτερος αμυντικός με τον οποίο έχω αγωνιστεί. Παίζουμε μαζί τρία χρόνια, δεν έχω παίξει με κανένα άλλο τόσο καιρό και κάνουμε πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν δεν δεχόμαστε γκολ, αισθανόμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι και περήφανοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαρέλα, με τον Ισπανό συμπαίκτη του να στέκεται δίπλα του σ’ ότι αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου.

«Ελπίζω να δείξαμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που δείχνουμε στο γήπεδο. Όπως είπε, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω με τον Φερνάντο, είναι και για εμένα η πρώτη φορά που παίζω για τρία χρόνια με τον ίδιο παρτενέρ στην άμυνα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως είπε έχουμε τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά ως παίκτες και ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να τον πιέσω να μείνει περισσότερα χρόνια μαζί μου. Όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό του επίπεδο διότι είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας πολύ καλός συμπαίκτης...», σχολίασε ο Κρέσπο.

«Αυτά τα τρία χρόνια ήταν φανταστικά για εμένα γιατί έμαθα πολλά και μέρα με την μέρα μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού του, διορθώνει τα λάθη μου και εγώ τα δικά του και για αυτό έχουμε βελτιωθεί τόσο πολύ και νομίζω ότι τώρα στην Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί του πρωταθλήματος...», πρόσθεσε ο Βαρέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα