Μακέντα: «Με εμπιστεύονται στον Παναθηναϊκό, ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου»

Μακέντα: «Με εμπιστεύονται στον Παναθηναϊκό, ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου»

Μακέντα: «Με εμπιστεύονται στον Παναθηναϊκό, ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου»

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα παραχώρησε συνέντευξη σε ιρλανδική ιστοσελίδα όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Ο Ιταλός φορ παρά το ντεφορμάρισμα του εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό.

«Νιώθω ότι με εμπιστεύεται ο σύλλογος, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Απολαμβάνω τις στιγμές. Σκόραρα μερικά γκολ και θα μπορούσα να πετύχω και περισσότερα, αλλά έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Ο Μακέντα παραδέχθηκε πως απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για την εποχή που αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν ήταν εύκολο για μένα να κάνω ντεμπούτο σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήμουν νεαρός τότε και τώρα άνδρας. Καταλαβαίνω τώρα πολλά περισσότερα σε σχέση με εκείνη την εποχή.

Μετανιώνω για κάποια πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείς πως κινείσαι στη σωστή κατεύθυνση, πως μπορείς να γίνεις ο καλύτερος παίκτης που μπορείς. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τις εμπειρίες μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ και θέλω να πετύχω το καλύτερο για να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο είτε με αυτό τον σύλλογο (σ.σ.: Παναθηναϊκός) ή με κάποιον άλλο».

O 27χρονος στράικερ δήλωσε παράλληλα πως προσέχει ακόμη περισσότερο τον εαυτό του προκειμένου να αποφεύγει δυσάρεστους τραυματισμούς.

«Δουλεύω πολύ στο σώμα μου, πολύ περισσότερο απ' ότι στο παρελθόν. Προσέχω πιο πολύ και για αυτό στις δύο τελευταίες σεζόν δεν είχα τραυματισμούς. Είμαι πολύ χαρούμενος με την φυσική μου κατάσταση. Είναι κάτι που βελτίωσα και μου δίνει περισσότερο χρόνο στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να επιστρέψω εκεί που βρισκόμουν και είμαι στη σωστή κατεύθυνση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα