Κόρχουτ: «Ο Άρης είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για μένα»

Κόρχουτ: «Ο Άρης είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για μένα»

Gazzetta team
Κόρχουτ: «Ο Άρης είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για μένα»

bet365

Ο Μιχάι Κόρχουτ παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Ουγγαρίας εκφράζοντας τη χαρά του για την παρουσία του στον Άρη.

Ο διεθνής Ούγγρος αμυντικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του Γενάρη, κατευθείαν έδειξε την ικανότητά του και φυσικά εξασφάλισε θέση βασικού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι… «αυτή η συνεργασία ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα, νιώθω ότι ο Άρης είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για μένα γιατί το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το ισραηλινό. Ο Άρης ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα».

Σχετικά με το διάστημα των δύο μηνών συνεργασίας του με τον Άρη, υποστήριξε ότι… «νιώθω σαν να είμαι στην ομάδα και στην πόλη μεγαλύτερο διάστημα. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη, ενώ επιλέξαμε να ζούμε με τη γυναίκα μου σ’ ένα μέρος έξω από την πόλη όπου η ζωή είναι πιο ήρεμη. Νιώθω πολύ ωραία».

Σχετικά με τις αγωνιστικές επιδόσεις του αλλά και τη φιλοσοφία του Άρη, απάντησε: «Η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ο προπονητής μου δίνει τη δυνατότητα να παίξω και στην επίθεση, πέρα από τις ευθύνες μου στην άμυνα. Η ομάδα πάει αρκετά καλά. Για έξι παιχνίδι ήμασταν αήττητοι, χάσαμε από τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αλλά είμαστε μέσα στον στόχο μας, να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα