Ατρόμητος: Ανοίγει ο φάκελος Κάναντι

Ατρόμητος: Ανοίγει ο φάκελος Κάναντι

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ανοίγει ο φάκελος Κάναντι

bet365

Μπορεί στον Ατρόμητο να είναι προσηλωμένοι στον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη και στο... κυνήγι της τρίτης θέσης μέχρι τέλους, όμως σιγά σιγά αρχίζουν και οι επαφές με την πλευρά του Νταμίρ Κάναντι.

Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία, με πέντε αγωνιστικές να μένουν μέχρι τέλους. Στον Ατρόμητο ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί η τέταρτη θέση, μιας και ο Άρης είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω και το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» έρχεται, αλλά παράλληλα δεν έχει χαθεί και η τρίτη θέση με την ΑΕΚ να είναι πλέον στο +4. Όμως, όπως έγινε και την περσινή σεζόν θέλουν να κλείσουν όσο δυνατόν νωρίτερα τις περισσότερες ανοιχτές υποθέσεις, ξεκινώντας από αυτή του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ατρόμητο, έως το καλοκαίρι του 2019. Σε τρεις μήνες λοιπόν, το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες λήγει και είναι η πρώτή προτεραιότητα του Γιάννη Αγγελόπουλου, στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πριν μερικές εβδομάδες, είχε έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Κάναντι όπου και συζητήθηκαν τα πάντα ακόμα και το όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Περιστέρι για το Κύπελλο.

Στη συζήτηση αυτή, έγινε ξεκάθαρο από την πλευρά του Ατρόμητου πως επιθυμεί την παραμονή του Αυστριακού για τρίτη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Ωστόσο η περίπτωση του είναι πιο δύσκολη απ' ότι ήταν πέρσι. Αυτό γιατί, ο ίδιος ο Κάναντι έχει καταφέρει για δεύτερη σερί σεζόν να ανεβάσει τις μετοχές του. Ο Ατρόμητος, πραγματοποιεί μια εξίσου καλή χρονιά με την περσινή κι ο Αυστριακός όπως είναι λογικό έχει ανοιχτά τα... ραντάρ του και στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Η πρώτη κουβέντα που έγινε, ήταν σε καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν απόψεις για το πως θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Δεδομένα όπως είπαμε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, για τον Ατρόμητο απ' ότι ήταν πέρσι, αλλά η αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη... φωτιά για το αν ο Νταμίρ Κάναντι θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας ή όχι, αν και οι πιθανότητες μοιάζουν να είναι λιγότερες απ' ότι πέρσι για να έχουμε συνέχιση της συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει απολύτως τίποτα.

Όπως και να έχει, το δεδομένο για τους Περιστεριώτες και τον Γιάννη Αγγελόπουλο είναι ένα. Θέλουν το θέμα του προπονητή να έχει ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό, καθώς υπάρχουν πίσω από αυτό αρκετές υποθέσεις συμβολαίων που λήγουν και κάποιες από αυτές... εξαρτώνται από την παραμονή ή μη του Αυστριακού τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα