ΑΕΚ: Αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι για την υπογειοποίηση!

ΑΕΚ: Αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι για την υπογειοποίηση!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι για την υπογειοποίηση!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι από το πρωί της Τετάρτης έχουν αποσφραγιστεί οι φάκελοι στην Περιφέρεια Αττικής και έχει αρχίσει η εξέταση των προσφορών των εταιριών που επιθυμούν να αναλάβουν την υπογειοποίηση στην Αγιά Σοφιά.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου είχε προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση στη Νεα Φιλαδέλφεια δίπλα από την Αγιά Σοφιά με την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής να έχει εγκρίνει τους όρους του διαγωνισμού για ένα έργο το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 14 μήνες.

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι από το πρωί της Τετάρτης (20/3) στην Περιφέρεια Αττικής έχουν αποσφραγιστεί οι φάκελοι των προτάσεων και επί της ουσίας άρχισε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρίες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου της υπογειοποίησης. Οι προσφορές που έχουν κατατεθεί είναι σημαντικές και από πολύ μεγάλες κατασκευαστικές – εργολαβικές εταιρίες, τα ονόματα των οποίων υπογράφουν και δίνουν απόλυτη εμπιστοσύνη για την ολοκλήρωση του έργου στο χρονικό διάστημα που απαιτείται.

Τη δεδομένη στιγμή βρισκόμαστε σε εξέταση των προτάσεων που έχουν κατατεθεί ενόψει της τελικής απόφασης για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει το έργο. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε ονόματα εταιριών που έχουν καταθέσει προτάσεις για ανάληψη του έργου, ούτε σε εκτιμήσεις. Άλλωστε, πρόκειται για ένα έργο για το οποίο η ΑΕΚ δεν ασχολείται από τη στιγμή που γίνεται από την Περιφέρεια Αττικής και αφορά πρωτίστως τον Δήμο και τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, η εξέλιξη της δεύτερης φάσης της κατασκευής της Αγιάς Σοφιάς δεν εξαρτιόταν από το έργο της υπογειοποίησης.

Κλείνοντας, θα πρέπει να σημειώσουμε (επειδή μεγάλο μέρος του κόσμου της ΑΕΚ ρωτάει), πως σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Αγιά Σοφιά να ολοκληρώνεται το νωρίτερο το 2021, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη συμφωνία με την Περιφέρεια, πρόκειται για ημερομηνίες που μέσα σε αυτές υπάρχουν και οι εγγυήσεις. Και αυτό διότι πρόκειται για δημόσιο έργο και πάντα ως χρονικό διάστημα μπαίνει το μεγαλύτερο δυνατό. Δεν τίθεται κανένα θέμα λοιπόν αλλαγής των δεδομένων και των ημερομηνιών, και πολύ περισσότερο να πάει ένα χρόνο μετά η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου της Ένωσης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα