Πρόσθετη παρέμβαση από τον Απόλλωνα Σμύρνης κατά της έφεσης του ΟΦΗ

Gazzetta team
Πρόσθετη παρέμβαση από τον Απόλλωνα Σμύρνης κατά της έφεσης του ΟΦΗ

bet365

Πρόσθετη παρέμβαση στην Επιτροπή Εφέσεων θα κάνει ο Απόλλωνας Σμύρνης επιθυμώντας τη διατήρηση της ποινής του υποβιβασμού για τον ΟΦΗ.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων η έφεση των ΟΦΗ και Αιγινιακού για τους οποίους η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει αποφασίσει υποβιβασμό λόγω του ότι θεωρεί πως το περσινό μεταξύ τους παιχνίδι ήταν χειραγωγημένο.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης, όπως έγινε γνωστό, θα κάνει πρόσθεση παρέμβαση εναντίον της έφεσης της κρητικής ομάδας, επιθυμώντας τη διατήρηση της ποινής υποβιβασμού που της έχει επιβληθεί.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα σενάριο που υποστηρίζει πως δεν θα γίνει αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και πως ο προτελευταίος της Super League ίσως δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Football League. Και πάνω σε αυτό το σενάριο ποντάρουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης με την πρόσθετη παρέμβασή τους.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

7. Πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά 1) της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και 2) της ασκηθείσας εφέσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κατά της υπ΄αριθμ. 4/2019 απόφασης Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ και υπέρ του κύρους και της διατήρησης της υπ΄αριθμ. 4/2019 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα