Ομάρ: «Ζημιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο τα επεισόδια, οι οπαδοί ήταν επιθετικοί και είχαν μαχαίρια»

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Ζημιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο τα επεισόδια, οι οπαδοί ήταν επιθετικοί και είχαν μαχαίρια»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε δηλώσεις του στη Νορβηγία ανέφερε πως στο ΟΑΚΑ υπήρχαν οπαδοί με μαχαίρια ενώ ξεκαθάρισε πως τα επεισόδια κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στο δίκτυο VG είπε για:

Τα επεισόδια: Δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Ζημιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι έτσι όπως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί ήταν επιθετικοί και προκάλεσαν χάος.

Το εάν νιώθει ανασφαλής στην Ελλάδα: Όχι δεν νιώθω αλλά δεν αισθάνεσαι ποτέ άνετα και καλά με τέτοιους οπαδούς και με επεισόδια. Υπήρχαν και οπαδοί που είχαν μαχαίρια μαζί τους.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο φέτος: Υπήρξαν κάποια προβλήματα, όμως νομίζω ότι οι ομάδες καταλαβαίνουν έως ένα σημείο πως αυτό τους κάνει κακό. Ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα με αφαίρεση βαθμών και τώρα οι οπαδοί καταστρέφουν την ομάδα τους με αυτό που έγινε. Θα πρέπει όλοι να τα δουν αυτά και να αντιδράσουν ανάλογα.

Τα ντέρμπι και τα ματς υψηλού κινδύνου στην Ελλάδα και το μέλλον του: Προσωπικά κοιτάζω να έχω εμπιστοσύνη στους αρμόδιους και ειδικά σε υψηλού κινδύνου ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. υπό την έννοια των ντέρμπι και της αντιπαλότητας). Όσο για το συμβόλαιό μου έχω έναν χρόνο ακόμα με τον Ολυμπιακό και σκοπεύω να το τιμήσω και να είμαι και του χρόνου στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα