Οι «δοκιμασμένες» λύσεις για τον Ολυμπιακό από την Super League και ο Βέλεθ

Οι «δοκιμασμένες» λύσεις για τον Ολυμπιακό από την Super League και ο Βέλεθ

Οι «δοκιμασμένες» λύσεις για τον Ολυμπιακό από την Super League και ο Βέλεθ

Οι Πειραιώτες έχουν στην λίστα τους για το καλοκαίρι αρκετές περιπτώσεις παικτών από την Super League και ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη... δοκιμαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Ισπανός μπακ Βέλεθ του Άρη. Η επαφή για τον άσο του Άρη.

Ο Ολυμπιακός ως προς το προσεχές καλοκαίρι δείχνει πως θα κάνει μία πιο μεγάλη στροφή σε... δοκιμασμένες λύσεις από το πρωτάθλημα της Super League και ότι δεν θα έχει τόσο μεγάλο αριθμό προσθηκών από το εξωτερικό. Περιπτώσεις όπως των Ματέο Γκαρσία και Βέλεθ του Άρη έχουν μπει στο... κάδρο του σε μία λογική του να έχει στο ρόστερ του παίκτες που να ξέρουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει σε αυτό και έχοντας παρουσία και σε καλές ομάδες της κατηγορίας όπως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.
 
Ο άσος από την Ταραγόνα (σ.σ. η οποία είχε προσπαθήσει να τον προσεγγίσει φέτος επειδή λόγω ενός προσωπικού του θέματος πρέπει να πηγαίνει κάποιες φορές εκεί) - που βέβαια δεν είχε πάει τόσο καλά στο 4-1 από τον Ολυμπιακό - έχει φέτος 22 ματς με 1 γκολ στον Άρη και η βασική πρόθεση της ομάδας του είναι να τον ανανεώσει και τον κρατήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με τον Ολυμπιακό έχει γίνει μία πρώτη άτυπη προσέγγιση - επαφή για τον εν λόγω στόπερ (σ.σ. ο οποίος μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ και προφανώς είναι προσέγγιση και με την πλευρά του Άρη) με την προοπτική να προχωρήσει η υπόθεση αυτή. Όχι κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής πάντως και όχι κάτι το επίσημο αν και οι πληροφορίες θέλουν τον Άρη να αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ για να δώσει το ΟΚ για την παραχώρηση του παίκτη του.
 

Best of internet