Μπελεβώνης: «Ομάδα με ταυτότητα»

Gazzetta team
Μπελεβώνης: «Ομάδα με ταυτότητα»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο «χτίζονται» τα «καναρίνια»
Για τον Παναιτωλικό, το ματς με τον ΠΑΟΚ και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» Μάκης Μπελεβώνης στον Libero 107.4.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την πορεία του Παναιτωλικού: «Αλλάξαμε το πλάνο μας και με νέα παιδιά αυτό είναι δύσκολο. Ο Άρης από την άλλη πλευρά ενισχύθηκε, αλλά εμείς δεν τα παρατάμε, θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος»,
Για το πρότζεκτ που έχει στηθεί στον Παναιτωλικό: «Ναι, από την πρώτη στιγμή, παρ’ ότι οι δυσκολίες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολλές. Αλλάζουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, γίνονται πιο καθαρά και εμάς μας βολεύει να στηρίξουμε αυτό το πλάνο που έχουμε».
Για το μέλλον του Παναιτωλικού: «Αυτή είναι η προσπάθειά μας που εντάθηκε περισσότερο τον τελευταίο χρόνο. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα με ταυτότητα, που θα μπορεί να συντηρηθεί μόνη της. Το σημαντικό είναι να βλέπουμε σφαιρικότερα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο».
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που θέλουμε εμείς για το γήπεδο μας είναι να είναι γεμάτο και να μπορούμε να φιλοξενήσουμε και φιλάθλους άλλων ομάδων με ασφάλεια. Παρόλο που δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι, όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και εμείς δεν κλειστήκαμε και ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο τυχερός με το γκολ του Βιεϊρίνια. Όταν φάνηκε ότι θα σουτάρει ο Βιεϊρίνια, ο κ.Κωστούλας ευχήθηκε να μην πάει προς τα μέσα».
Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, είναι ηγέτης μέσα και έξω από το γήπεδο. Έχει μεγάλο μερίδιο ο Βιεϊρίνια στην πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ».
Για τις μετακινήσεις οπαδών: «Δεν είναι ζητούμενο τα έσοδα από τα εισιτήρια. Φιλοσοφία μας είναι να γεμίζει το γήπεδο από φιλάθλους και των δύο ομάδων. Πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να παραχωρούν έναν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ομάδα. Αν αυτό γίνει με τον σωστό τρόπο δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Προχθές είχαμε στραμμένη την προσοχή μας να μην γίνει κάτι στο γήπεδο. Την επόμενη χρονιά θα πρέπει υποχρεωτικά να φιλοξενούνται φίλαθλοι των αντίπαλων ομάδων».
Για το επόμενο πρωτάθλημα: «Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για τις αποφάσεις που θα πάρουμε στην Λίγκα και την ΕΠΟ. Βλέπω να υπάρχει διάθεση να προχωρήσουμε προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Έχουν γίνει βήματα, αλλά είναι ντροπή να μην ξέρουμε με πόσες ομάδες θα παίξουμε του χρόνου. Δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα».
Για την Super League: «Υπάρχουν αδυναμίες και το λέμε συνέχεια. Ο τρόπος που λειτουργεί η Λίγκα δεν μας κάνει να αισιοδοξούμε για το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να το παλέψουμε όλοι μαζί για να γίνει αλλαγή όσο γίνεται πιο γρήγορα. Σε όλη αυτή την κατάσταση υπάρχει μερίδιο ευθύνης και από κάποιους δημοσιογράφους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα