Αστέρας Τρίπολης κατά του ρατσισμού κι όχι μόνο (vid)

Αστέρας Τρίπολης κατά του ρατσισμού κι όχι μόνο (vid)

Αστέρας Τρίπολης κατά του ρατσισμού κι όχι μόνο (vid)

Ο Αστέρας στέλνει πολλαπλό κοινωνικό μήνυμα, θέλοντας να δείξει πως το ποδόσφαιρο είναι πολλά παραπάνω από... ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στην καμπάνια της European Football for Development Network (EFDN) σε συνεργασία με την European Club Association (ECA). Η εκστρατεία #Morethanfootball Action Weeks καλεί τους οργανισμούς - μέλη της να περάσουν κοινωνικά μηνύματα για τις εβδομάδες 19 Μαρτίου έως 9 Απριλίου.

Ο Αστέρας, πιστός στον κοινωνικό ρόλο που υπηρετεί σε όλη τη διαδρομή του, ανακοινώνει μια σειρά από κοινωνικές δράσεις σε αυτό το διάστημα. 

Στο video που ακολουθεί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περνούν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα και ταυτόχρονα, σύμφωνα και με την οδηγία της ευρωπαϊκής καμπάνιας (#passiton) καλούν ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες να κάνουν το ίδιο. 

Επιπλέον, ο Αστέρας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν κοινωνοί στην καμπάνια #Morethanfootball. Στείλτε το e-mail σας στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr και περάστε το δικό σας κοινωνικό μήνυμα. Πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι... κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο;

Δημιουργήστε τον δικό σας τοίχο με κοινωνικά μηνύματα, τα οποία ο Αστέρας θα συγκεντρώσει και θα δημοσιεύσει, αποστέλλοντάς τα στους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. 

Στη διάρκεια των #Morethanfootball Action Weeks ο Αστέρας θα παρουσιάσει κι άλλες δράσεις, επιβεβαιώνοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα του, αλλά και την ευθύνη που έχει αναλάβει απέναντι στο ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του. 

#Passiton, σε όλους εσάς. Με μηνύματα προς όλη την κοινωνία!»

ASTERAS TRIPOLIS FC: #Morethanfootball Action Weeks

Best of internet