Επική ΠΑΕ Ξάνθη: «Δεν σκοράρουμε ούτε σε τέρμα ράγκμπι, θα κινηθούμε για Ογκουνσότο!»

Gazzetta team
Επική ΠΑΕ Ξάνθη: «Δεν σκοράρουμε ούτε σε τέρμα ράγκμπι, θα κινηθούμε για Ογκουνσότο!»

bet365

Απίθανη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία... αυτοτρολάρετε τονίζοντας πως ετοιμάζεται για μεταγραφική ενίσχυση με τον Πατρίκ Ογκουνσότο, καθώς οι ποδοσφαιριστές της δεν σκοράρουν ούτε σε τέρμα ράγκμπι!

Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί το γκολ η Ξάνθη, ενώ στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει σκοράρει 2 γκολ ένα με πέναλτι κι ένα από στημένη φάση, με την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία αυτοτρολάρεται για το γεγονός αυτό! Σε αυτή, τονίζει πως θα κινηθεί για την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο μετά τα όσα κάνει στο Survivor!

Αναλυτικά η επική ανακοίνωση:

«Η Ξάνθη έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Δεν σκοράρει ούτε σε (τέρμα) ράγκμπι.

Με βάση αυτά τα οποία βλέπουμε στο Survivor, η Ξάνθη τις επόμενες μέρες θα κινηθεί για την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο σαν ελεύθερο παίκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα