Παναθηναϊκός: Στην χειρότερη -6, στην καλύτερη συνέχιση του ντέρμπι!

Παναθηναϊκός: Στην χειρότερη -6, στην καλύτερη συνέχιση του ντέρμπι!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην χειρότερη -6, στην καλύτερη συνέχιση του ντέρμπι!

bet365

Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία και βάσει των άρθρων κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών και μπορεί να ελπίζει μέχρι και στην ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση, η οποία θα εκδικαστεί την Πέμπτη, για παράτυπη διακοπή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, εκτός από αυτή την δικαστική «μάχη», θα έχει ακόμη μία, εκείνη που αφορά την υπαιτιότητα της ΠΑΕ για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και το άρθρο 15 παρ.5 ε. που αναφέρεται σε προσωρινή διακοπή αγώνα, ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να πετύχει μέχρι και την επανέναρξη του αγώνα, κάτι που δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Από κει και πέρα, όμως, το «τριφύλλι» κλήθηκε και για διακοπή αγώνα με δική του υπαιτιότητα και επεισόδια έξω από το γήπεδο με βιαιοπραγίες. Αν ο Παναθηναϊκός κριθεί ένοχος και για τις δύο αυτές κατηγορίες, τότε θα του επιβληθεί αφαίρεση έξι βαθμών. Αν κριθεί ένοχος μόνο για την μία κατηγορία, θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών.

Η κλήση σε απολογία αναφέρει τα εξής:

ΣΤ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/3/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/3/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, παρ. 2 περ. α΄, δ’ και ε’, 3 περ. α’ και στ’, παρ. 4 περ. β’ και παρ. 5 περ. ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ. 3 ΙΙ περ. α’, β’, γ’ και δ’ του Κ.Α.Π. της ΕΠΟ

Ανακοίνωση της συμφωνίας για Ρινάλντι

Από κει και πέρα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την συμφωνία της ΠΑΕ με τον Ρινάλντι για τον διακανονισμό των οφειλομένων, Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν 600.000 στον ποδοσφαιριστή.

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του Patricio Lautaro Rinaldi κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εξαφανίζει την εκκαλούμενη απόφαση, κρατεί την υπόθεση και ερευνά αυτήν κατ’ ουσίαν. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την εφεσίβλητη να καταβάλει στον εκκαλούντα το συνολικό καθαρό ποσό των 600.000,00 ευρώ, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους του από 06.3.2019 καταρτισθέντος μεταξύ των διαδίκων Ιδιωτικού Συμφωνητικού Διακανονισμού – Πρακτικού Συμβιβασμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα