Επιβαρυντική η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., ο Φριτς αναφέρει ότι φοβήθηκε!

Gazzetta team
Επιβαρυντική η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., ο Φριτς αναφέρει ότι φοβήθηκε!

bet365

Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. είναι επιβαρυντική για τον Παναθηναϊκό σχετικά και με τα όσα συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Ο Μάρκο Φριτς από την άλλη έγραψε στο Φ.Α. ότι υπήρχαν οπαδοί που κινήθηκαν εναντίον του κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια την τελευταία φορά που βγήκε να δει την κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ήδη ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. είναι επιβαρυντική, αναφέροντας και τα όσα έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όπου υπήρχε ακόμα και επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ με μολότοφ.

Όσο για τον Φριτς στο Φ.Α. αγώνα στέκεται στο ότι η ατμόσφαιρα δεν είχε καθαρίσει. Σύμφωνα με το site της Δίκης έδειξε μάλιστα ότι φοβήθηκε υπό την έννοια ότι ανέφερε πως το στάδιο δεν είχε αδειάσει και ορισμένοι οπαδοί από την Θύρα των επισήμων κινούνταν απειλητικά εναντίον του, κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια. Ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον Παναθηναϊκό είναι η έκθεση του παρατηρητή Ηλία Αργιανά. Αναφέρει μεταξύ άλλων την εισβολή των οπαδών, την ρίψη ρίψη χημικών από την Αστυνομία και κάνει μνεία για τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα