Οριστικά στην ΠΑΕ ΟΦΗ το Γεντί Κουλέ και το ΒΑΚ

Οριστικά στην ΠΑΕ ΟΦΗ το Γεντί Κουλέ και το ΒΑΚ

Δημήτρης Ρούσσος
Οριστικά στην ΠΑΕ ΟΦΗ το Γεντί Κουλέ και το ΒΑΚ

bet365

Παρουσία του Μιχάλη Μπούση ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου οριστικοποιήθηκε η μεταβίβαση του Γεντί Κουλέ και του Βαρδινογιάννειου στην ΠΑΕ για 10 και 99 χρόνια αντίστοιχα. «Όλη η Κρήτη να υποστηρίξει τον ΟΦΗ», η χαρακτηριστική ατάκα του ιδιοκτήτη των Κρητικών.

Πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (18/03) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ η συμφωνία που υπήρχε απο την προηγουμενη εβδομάδα με την ΠΑΕ για παραχώρηση του γηπέδου και του προπονητικού κέντρου της ομάδας από τον πρώτο στη δεύτερη.

Την Τρίτη (19/03) στις 13:00 στα γραφεία της ΠΑΕ θα μπουν τυπικά οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών, που δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία σε αυτό το επίπεδο.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί: «Ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ. Εύχομαι να αναπτύξουμε όλα τα θέματα και να προχωρήσουμε και να γίνει μεγαλύτερος ο ΟΦΗ. Για τον ΟΦΗ θέλουμε να φτιάξουμε τα γήπεδα που έχουμε και να μπορούν να παίξουμε σαν αντίπαλος.

Να προχωρήσουμε με τον ερασιτέχνη μαζί για να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα. Ο κ. Βαρδινογιάννης έκανε κάτι μεγάλο και τα έδωσε στον Ερασιτέχνη. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος και εμείς αυτά τα κτήματα μαζί που θα πάρουμε τα 200 στρέμματα και θα είναι τα γήπεδα όλα μαζί. Θα είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά για όλη την Ελλάδα. Είναι δύσκολη η κατάσταση την Τετάρτη αλλά ο ΟΦΗ πιστεύω να αθωωθεί γιατί είναι αδικία. Θέλω όλη η Κρήτη να υποστηρίξει τον ΟΦΗ γιατί είναι αδικία. Εύχομαι να το δουν στο δικαστήριο και να αθωωθούμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης ανέφερε: «Νομίζω εξαρχής με την είσοδο του Μιχάλη Μπούση ήταν καθήκον μας σαν Ερασιτέχνη να στηρίξουμε την προσπάθεια. Είναι μια ιστορική ημέρα γιατί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να κάνει κάτι που έχουμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι έτσι όπως είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σημαντικό να υπάρχει όραμα, είναι καλό να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να του δώσουμε μια νέα πνοή».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ βρέθηκε στο Δ.Σ συνοδεία των δυο του γιων, Δημήτρη και Μιχάλη, ενώ από τα μέλη της ΠΑΕ είναι εδώ ο Γιώργος Σαμαράς, Άντζελο Παλυβός και Μιχάλης Μυλωνάκης.

H KOINH ANAKOINΩΣΗ:

«Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προχωρούν ενωμένοι. Με ένα κοινό όραμα, με ένα κοινό στόχο. Την ενδυνάμωση του ΟΦΗ, σε όλα τα επίπεδα. Το μήνυμα αυτό, αναδείχθηκε απο την συνάντηση που είχαν, οι δυο διοικήσεις, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Την Τρίτη (19/3) το μεσημέρι (1μμ) οι δυο πλευρές, θα υπογράψουν όπως αποφασίστηκε, συμφωνητικό το οποίο προβλέπει:

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για 99 χρόνια.

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για 10 χρόνια.

Τα συμφωνητικά κατοχυρώνουν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε θέματα ιδιοκτησίας και η συμφωνία προβλέπει την χρήση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μπούσης, συμφώνησαν ότι ο ΟΦΗ βγαίνει πιο δυνατός μέσα απο αυτήν την συμφωνία, η οποία έχει οφέλη και για τις δυο πλευρές. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Μπούσης, έγινε με χαρά μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα