Τούρτα «Δεληζήσης» και έκπληξη για έναν πιτσιρικά!

Gazzetta team
Τούρτα «Δεληζήσης» και έκπληξη για έναν πιτσιρικά!

bet365

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με έναν πιτσιρικά φίλαθλο του Άρη να σβήνει κεράκια μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Άρη που λατρεύει, τον Γιώργο Δεληζήση.

Ο νεαρός φίλαθλος του Άρη έχει τα γενέθλιά του και από τη στιγμή που αγωνιζόταν ο Άρης, βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι δικοί του άνθρωποι φρόντισαν να του κάνουν την καλύτερη έκπληξη, γνωρίζοντας ότι θαυμάζει τον Γιώργο Δεληζήση. Του πήγαν μια τούρτα η οποία έφερε μια φωτογραφία του αρχηγού του Άρη και ταυτόχρονα εμφανίστηκε ο ίδιος ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός. Ο πιτσιρικάς… πέταξε στα σύννεφα από τη χαρά του, έσβησε τα κεράκια μαζί με τον Δεληζήση και φυσικά η στιγμή ήταν μοναδική γι’ αυτόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα