Ματίγια: «Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Gazzetta team
Ματίγια: «Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

bet365

Να εξασφαλίσει αρχικά την 5η θέση και να παλέψει για την 4η, θέλει για τον Άρη ο Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα ανέφερε τα εξής:

Για τα 105 χρόνια που κλείνει ο Σύλλογος, την Δευτέρα 25/03: «Αποτελούσε ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και από τον τρόπο που παίξαμε και από το αποτέλεσμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το γεγονός ότι, ο Άρης “κυνηγάει” την 4η θέση: «Ο στόχος της 5η θέσης, είναι αυτό που θέλουμε για να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά όσο υπάρχει πιθανότητα, θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό. Ήρθαμε από μία δύσκολη αγωνιστική, οπότε θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το σημαντικότερο παιχνίδι, είναι αυτό που έρχεται, είναι πάλι στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίζουμε. Όποιο παιχνίδι παίζουμε, θέλουμε να το κερδίζουμε και όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ολοκληρώνοντας, ο Ισπανός, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στην Θεσσαλονίκη, γενικά. Με την ομάδα έχουμε ένα πολύ καλό σερί εμφανίσεων, νιώθω ότι έχω ρόλο, ότι μπορώ να βοηθήσω. Είναι και η οικογένειά μου καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ όμορφο να παίζουμε ανά δύο εβδομάδες, μπροστά σε αυτό τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα