Ντιγκινί: «Ήταν μια καλή βραδιά για μας»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Ήταν μια καλή βραδιά για μας»

bet365

Ο Νικολάς Ντιγκινί σημείωσε δύο τέρματα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά μετά το παιχνίδι έκανε τον αυτοκριτική του για τις χαμένες ευκαιρίες!

Ο Γάλλος επιθετικός χαρακτήρισε «καλή» της βραδιά για τον Άρη τονίζοντας αρχικά ότι… «το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε την πορεία μας για να βγούμε στην Ευρώπη. Γενικώς ήταν μια καλή βραδιά για μας». Ρωτήθηκε για τα δύο γκολ που πέτυχε και απάντησε: «Πάντα είναι όμορφο να σκοράρεις, αλλά θα μπορούσαμε να πετύχω και περισσότερα γιατί έχασα δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο».

Σε ερώτηση για το αν πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά του στην Ελλάδα, ζήτησε υπομονή. «Δεν ξέρω να σας πω αυτή τη στιγμή. Και πέρυσι έκανα καλή χρονιά στην Ελλάδα… ας περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά και θα σας πω στο τέλος της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα