Παντελίδης: «Κοιτάω τη νοοτροπία, όχι το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Κοιτάω τη νοοτροπία, όχι το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στη νοοτροπία των παικτών του, τονίζοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος τα επιβλητικής νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Ίσως ήμουν κουραστικός απέναντι στους παίκτες μου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας επαναλαμβάνοντας το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα. Αποδείχθηκε ότι τα παιδιά είχαν εξαιρετική αντίδραση. Γιατί αυτό που μετράει για μένα είναι η νοοτροπία που είχαμε, το γεγονός ότι στο 4-0 πήγαιναν στην μπάλα 3-4 παίκτες. Εκεί που έπρεπε είχαμε υπομονή και στέλναμε την μπάλα στα άκρα όταν φορτωνόταν ο άξονας, ενώ είχαμε καλές συνεργασίες. Μετά το 2ο γκολ όλα ήταν πιο εύκολα. Για να φτάσουμε ως εκεί, το κάναμε με πλάνο, σωστή νοοτροπία και σοβαρότητα», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη.

Ρωτήθηκε για το αν νιώθει ασφάλεια για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και απάντησε… «τα παιχνίδια είναι τόσα που δεν έχει τελειώσει το θέμα της 5αδας. Ασφάλεια θα νιώσουμε μόνο αν μαθηματικά δεν μπορεί να μας φτάσει ο 6ος. Είναι τόσα τα παιχνίδια όπου δεν δικαιολογείται οποιοσδήποτε εφησυχασμός», είπε και συμπλήρωσε: «Προσωπικά δεν βλέπω τίποτε άλλο, ούτε τι κάνει ο κάθε αντίπαλος. Βλέπω τι κάνει η ομάδα του και μ’ ενδιαφέρει η νοοτροπία της. Μ’ ενδιαφέρει στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστεί καλύτερη απ’ ότι στο σημερινό».

Ερωτηθείς για το ότι σκόραραν οι Τόνσο, Γιουνές και Φετφατζίδης, στάθηκε στη σημασία της παροχής βοήθειας από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. «Είναι σημαντικό για έναν προπονητή να δέχεται βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Όταν οι δύο από τις τρεις αλλαγές σκοράρουν, είναι σημαντικό για την ψυχολογία των ίδιων αλλά και για την ομάδα. Και να είστε σίγουροι ότι θα τους χρειαστούμε όλους».

Σχετικά με την παρουσία τεσσάρων παικτών στις Εθνικές ομάδες και ιδιαιτέρως των Σιώπη, Βαλεριάνου, είπε. «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν αυτό είναι καλό ή κακό καθώς μπορεί κάποια παιδιά να γυρίσουν κουρασμένα. Από την άλλη πλευρά, βλέπω την ομάδα σαν οικογένεια και χαίρομαι πολύ όταν ένα παιδί από την οικογένειά μου είναι στην εθνική ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα