Βελέντζας: «Δεν χωνεύεται αυτό το 5-0»

Gazzetta team
Βελέντζας: «Δεν χωνεύεται αυτό το 5-0»

bet365

Ο Λευτέρης Βελέντζας μίλησε για το βαρύ σκορ που δέχθηκε η ομάδα του αλλά και για την τελευταία ελπίδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, να είμαστε πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι γιατί ο Άρης είναι σε καλό φεγγάρι κι έχει ποιότητα, αλλά δεν το κάναμε. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Το σίγουρο είναι ότι δεν είχαμε συνοχή, δεν είχαμε κοντινές αποστάσεις και δεν κάναμε τίποτε απ’ όσα είχαμε πει μέσα στην εβδομάδα,. Βέβαια, όταν ο Άρης βάζει από τον πάγκο τους Μαρτίνες, Γιουνές και Φετφατζίδη και όλοι θέλουν να δείξουν κάτι, είναι δεδομένο ότι θα έχεις πρόβλημα. Ότι και να είχε ο αντίπαλος όμως, δεν το χωνεύεις αυτό το σκορ και δεν σου κάθεται καλά. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Ρωτήθηκε για την τελευταία ελπίδα του Απόλλωνα κι αν αυτή σχετίζεται με το ζήτημα της αναδιάρθρωσης αλλά και του ΟΦΗ. «Σ’ αυτό ελπίζουμε, αυτό έχουμε στο μυαλό μας και θέλουμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας ούτως ώστε αν φτάσουμε στο μπαράζ, καθώς θεωρούμε ότι ο ΟΦΗ θα πέσει, να είμαστε καλά. Ωστόσο, με τέτοιες εμφανίσεις απογοητευόμαστε περισσότερο και πάμε πίσω. Θέλουμε, αν φτάσουμε στο μπαράζ, να είμαστε δυνατοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα