Βελέντζας: «Δεν βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Gazzetta team
Βελέντζας: «Δεν βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Ο Λευτέρης Βελέντζας αναφέρθηκε στην εντελώς διαφορετική κατάσταση που επικρατεί στον Άρη σε σχέση με την ομάδα του, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ότι… «το σκορ είναι βαρύ. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να βγάλουμε κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν βγήκαμε στο δεύτερο. Ο Άρης είναι φορμαρισμένος, έχει μεγάλη ποιότητα, είναι καλή ομάδα κι εμείς δεν προσέξαμε την άμυνά μας με συνέπεια να δεχθούμε πέντε γκολ».

Σε ερώτηση για το αν χαλάρωσε η ομάδα του, στάθηκε στην ψυχολογία. «Δεν χαλαρώσαμε. Δυστυχώς σ’ ένα ακόμη παιχνίδι δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Τα παιδιά δεν έχουν την ψυχολογία που θα έπρεπε. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθούν αλλά από τη μία πλευρά ήταν ο Άρης ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση κι έχει κίνητρο στο γήπεδο και από την άλλη μια ομάδα που θέλει να παίξει για τον εαυτό της. Η διαφορά φάνηκε στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα