Παντελίδης: «Τα παιδιά είδαν το παιχνίδι σοβαρά»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Τα παιδιά είδαν το παιχνίδι σοβαρά»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στον χαρακτήρα των παικτών του έπειτα από την επιβλητική νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε αρχικά για το αν το 5-0 είναι το δώρο ενόψει των γενεθλίων για τα 105 χρόνια του συλλόγου και απάντησε… «μακάρι να είναι το δώρο» και συμπλήρωσε: «Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι τα παιδιά είδαν σοβαρά όλο το παιχνίδι, ήταν σταθεροί στο πλάνο μας καθώς ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μείνει πίσω. Είχαν μεγάλη υπομονή και προσπάθησαν να δημιουργήσουν σε συγκεκριμένους χώρους».

Ερωτηθείς για το αν ο Άρης απέκτησε πλεονέκτημα και για την κατάληψη της 4ης θέσης, πέρα από την Ευρώπη, είπε: «Έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια κι εμείς κοιτάμε το επόμενο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα