Η ΕΠΟ καταδικάζει τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Η ΕΠΟ καταδικάζει τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

bet365

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της καταδίκασε τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, κάνει λόγο για τις ευθύνες που υπάρχουν και τονίζει πως είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε απαιτούμενη πρωτοβουλία ή συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τα απαράδεκτα επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή του "αιώνιου" ντέρμπι και αμαύρωσαν για μια ακόμα φορά διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αποδείχθηκε περίτρανα και πάλι ότι επαγγελματικά δομημένες ολιγομελείς ομάδες δήθεν πιστών και οργανωμένων οπαδών μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαλύσουν κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, και όποια άλλη αθλητική δραστηριότητα επιθυμούν, υπό το βλέμμα των υγιών φιλάθλων και των αθλητών.
Είναι η ύστατη ώρα αποφάσεων για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τους μετόχους του, που πρέπει επιτέλους να αποβάλλουν από τα γήπεδα όσους διασύρουν διεθνώς με τις πράξεις τους το ποδόσφαιρο και ευτελίζουν κάθε προσπάθεια βελτίωσής του.
Είναι η ύστατη ώρα ευθύνης για την Ελληνική Πολιτεία, την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Το ισχύον νομικό καθεστώς και η εφαρμογή του, καθώς και οι όποιοι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί αποδεικνύονται αδύναμοι ή ανεπαρκείς να προλάβουν ή να καταστείλουν το φαινόμενο της βίας με τα σημερινά ελληνικά δεδομένα.
Ας παραδειγματιστούν όλοι, σήμερα, από τα διεθνώς κρατούντα και τον τρόπο που ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες έχουν αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του χουλιγκανισμού και της κατασκευασμένης παραγωγής βίας στους αγωνιστικούς χώρους, σε όλα τα επίπεδα.
Ως θεσμικός φορέας του ποδοσφαίρου, η Ε.Π.Ο., είναι έτοιμη, ανά πάσα στιγμή, να μετάσχει σε οποιαδήποτε διαδικασία κρίνουν προσφορότερη οι προαναφερόμενες Αρχές, προκειμένου να συνεισφέρει την τεχνογνωσία καταπολέμησης της βίας, που εφαρμόζεται διεθνώς, και περιλαμβάνεται στο πλάνο που πρόσφατα καταρτίστηκε με την έγκριση της FIFA και UEFA, και φυσικά να στηρίξει κάθε πλαίσιο που θα υιοθετηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση και άμεσα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα