Η Super League αποφασίζει για Γκαγκάτση και αναδιάρθρωση

Gazzetta team
Η Super League αποφασίζει για Γκαγκάτση και αναδιάρθρωση

bet365

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League την ερχόμενη Πέμπτη (21/3) θα συζητηθεί το αίτημα του Ολυμπιακού για έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά και το θέμα με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Ο Ολυμπιακός με επιστολή του είχε ζητήσει τη σύγκλιση Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας για την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Super League, το θέμα θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (21/3), ενώ στο τραπέζι θα πέσει και το ζήτημα με την αναδιάρθρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21/03/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 1380/13.03.2019 αιτήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2/ Θέμα αναδιάρθρωσης πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020.

3/ Θέματα συμβάσεων κεντρικών χορηγιών με τις εταιρείες Σουρωτή ΑΕ και Μακεδονία Παλάς ΑΕ.

4/ Διαδικασία υποβολής παρατηρήσεων του συνεταιρισμού επί των κανονισμών της ΕΠΟ.

5/ Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα