Θεοδωρίδης: «Έχουμε φωτογραφία με το μαχαίρι»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Έχουμε φωτογραφία με το μαχαίρι»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνιζε έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ πως ο Ολυμπιακός έχει φωτογραφία με το μαχαίρι και ενημέρωσε σχετικά τον Γερμανό διαιτητή Φριτς. Που αλλού στέκονταν από τον Ολυμπιακό.

Ο Θεοδωρίδης έλεγε σχετικά πως «έχουμε φωτογραφία με το μαχαίρι και το έχουμε αναφέρει και στον διαιτητή του αγώνα». Στον Ολυμπιακό επέμεναν πάντως ότι το ματς έπρεπε να διακοπεί μετά το συμβάν του 3ου λεπτού και τα όσα διαδραματίστηκαν.

Στον Ολυμπιακό γενικότερα στέκονταν όχι μόνο στην εισβολή των οπαδών στο 3' αλλά και στην αναφορά για το μαχαίρι αλλά συνολικά στο ότι στο ματς δεν υπήρχαν ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής του. Επίσης και στα όσα έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όπου μεταξύ άλλων οπαδοί πέταξαν μολότοφ σε κλούβα των ΜΑΤ. Προφανώς και στα όσα συνέβησαν στο γήπεδο με τη νέα εισβολή που υπήρξε και τις φθορές, την αποπνικτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τα χημικά και την μη εκκένωση του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα