Φορτούνης: «Θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι, είναι τραγικό»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι, είναι τραγικό»

bet365

Απογοητευμένος με τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολες συνθήκες να συνεχίσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε και οι δύο να παίξουμε, αλλά όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια δύο φορές και βγαίνεις είναι πολύ δύσκολο. Παίξαμε καλύτερα, βάλαμε ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες, δείξαμε την ανωτερότητά μας».

Για το αν τον στεναχωρεί που δεν τελείωσε ένα τέτοιο παιχνίδι: «Γι' αυτό είναι τα ντέρμπι για να τα ευχαριστιέται ο κόσμος και πιο πολύ οι παίκτες. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλει να παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Είμαστε λυπημένοι, θέλαμε να παίξουμε και να τελειώσει το παιχνίδι, δεν γίνεται...»

Για το γεγονός πως την Δευτέρα θα βρεθεί με τον Κουρμπέλη στην Εθνική: «Είναι τραγικό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο να κυνηγάνε τους παίκτες μας, τους παράγοντές μας... Δεν έχω λόγια».

Για το αν μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού: «Ειδικά μετά το γκολ που βάλαμε, μπήκαν μέσα οι οπαδοί δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, πήγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να τους ηρεμήσουν αλλά δε γινόταν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα