Αλμπάνης: «Ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και μπαλιά μισό γκολ από τον Λιβάια»

Gazzetta team
Αλμπάνης: «Ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και μπαλιά μισό γκολ από τον Λιβάια»

bet365

Ο Χρήστος Αλμπάνης έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στο Περιστέρι και μίλησε για τη φάση του γκολ και για τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο.

Ο νεαρός εξτρέμ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και δύο λεπτά μετά σκόραρε και έδωσε το τρίποντο στην Ενωση επί του Ατρόμητου, κάνοντας δηλώσεις στην ΕΡΤ μετά την λήξη.

«Είμαι χαρούμενος. Η πάσα του Μάρκο ήταν το μισό γκολ, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας. Μας εδραιώνει αυτή η νίκη προσωρινά στην 3η θέση, στην οποία θέλουμε να τερματίσουμε. Οι δυο στόχοι είναι να μείνουμε στην 3η θέση και το Κύπελλο, το οποίο είναι και πιο σημαντικό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά ο Αλμπάνης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του.

«Όλα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Όταν τα έχεις αυτά τα δυο όλα φαίνονται πιο εύκολα. Το πιο δύσκολο είναι να έχεις διάρκεια. Συμφωνώ ότι παίρνω περισσότερα λεπτά συμμετοχής μετά την έλευση του νέου προπονητή και περιμένω ανάλογη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα