Καραγεωργίου για το ΟΦΗ-Λεβαδειακός: «Μας νίκησε κατά κράτος»

Gazzetta team
Καραγεωργίου για το ΟΦΗ-Λεβαδειακός: «Μας νίκησε κατά κράτος»

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, δείχνοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια της προσπάθειας των Βοιωτών να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της παραμονής κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0) για την 25η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να κάνει λόγο για σαφή υπεροχή των Κρητικών στο παιχνίδι του Γεντί Κουλέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιζαν δύο ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους. Με τον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε, φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε τίποτα από αυτόν τον αγώνα. Ο αντίπαλος κέρδισε κατά κράτος όλες τις μονομαχίες, έβαλε κάτω την μπάλα και έτσι κέρδισε και μάλιστα μπορώ να πω ότι το έκανε λίγο εύκολα γιατί εμείς του δώσαμε το δικαίωμα να το κάνει. Παρ’ όλα αυτά, γίνεται μια προσπάθεια που έχει φτάσει στο σημείο να έρθει κοντά σε αυτούς που βρίσκονται ψηλότερα και μπορούν να μείνουν στην κατηγορία.

Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να το καταφέρουμε αρκεί η απόδοση μας και το πάθος μας να μην είναι σαν το σημερινό. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και η διεκδίκηση είναι το κύριο συστατικό. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και βέβαια έχουμε μάχες μπροστά μας. Θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε διαφορά τριών βαθμών από την θέση μπαράζ. Οι τρεις βαθμοί είναι μια νίκη, έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια και αν το πετύχουμε έχουμε τις ελπίδες μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα