Ατρόμητος - ΑΕΚ: Ξένοι διαιτητές για πρώτη φορά στο Περιστέρι (pics)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Ξένοι διαιτητές για πρώτη φορά στο Περιστέρι (pics)

bet365

Για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι με γηπεδούχο τον Ατρόμητο, σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, καθώς η τριάδα προέρχεται από την Σερβία.

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Ατρόμητου που σφυρίζει ξένος διαιτητής, πρώτο με γηπεδούχους του Περιστεριώτες! Για πρώτη φορά στο Περιστέρι κάνουν την εμφάνισή τους ξένοι διαιτητές, καθώς το κρίσιμο παιχνίδι για την τρίτη θέση ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ θα διευθύνει ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς, με συνεργάτες τον Στοΐκοβιτς και τον Μιχαΐλοβιτς επίσης από την Σερβία.

Μάλιστα, κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ο πρώτος διαιτητής είχε χαιρετισμό με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ατρόμητου, Σλόμποταν Σούιτσα, που κατάγεται από την Σερβία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα