Το βίντεο του Σισέ από το αεροπλάνο στο δρόμο για την Αθήνα (vids)

Το βίντεο του Σισέ από το αεροπλάνο στο δρόμο για την Αθήνα (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Το βίντεο του Σισέ από το αεροπλάνο στο δρόμο για την Αθήνα (vids)

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και δηλώνει: «Όχι μαλ@@@@, μόνο νίκη σήμερα. Ώρα ν' ανταμώσω ξανά με την πράσινη οικογένειά μου».

Ο Γάλλος άλλοτε στράικερ του «τριφυλλιού», αγάπησε τον σύλλογο από τη θητεία που έκανε με τα πράσινα, έχοντας κατακτήσει το νταμπλ και έχοντας κάνει τατουάζ το τριφύλλι στο σώμα του.

Έχοντας... παίξει μουσική ως dj το βράδυ του Σαββάτου σε κλαμπ στο Πόρτο, ο Djibrilliant έρχεται στην Αθήνα για να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Πάει καιρός και νομίζω ήρθε η ώρα να ανταμώσω ξανά την πράσινη οικογένειά μου. Κι όταν λέω οικογένεια, εννοώ τον Παναθηναϊκό... Όχι μαλ@$@@ σήμερα, μόνο νίκη!» δηλώνει...

Δείτε τα βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα