ΠΑΟΚ: Συντρίβει κάθε ρεκόρ στο διάβα του!

ΠΑΟΚ: Συντρίβει κάθε ρεκόρ στο διάβα του!

ΠΑΟΚ: Συντρίβει κάθε ρεκόρ στο διάβα του!

bet365

Ένας ΠΑΟΚ που αρνείται να χάσει, ένας ΠΑΟΚ που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οδεύει ολοταχώς προς το πρώτο αήττητο πρωτάθλημα μετά από 55 ολόκληρα χρόνια!

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν χάνει πουθενά! Δεν έχασε ούτε στο Αγρίνιο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, συνεχίζοντας την τρελή πορεία του προς τον τίτλο. Μαθηματικά χρειάζεται οκτώ βαθμούς στα επόμενα πέντε παιχνίδια δίχως να εξαρτάται από κανέναν και δίχως να τον ενδιαφέρει τι θα κάνει ο δεύτερος στη βαθμολογία Ολυμπιακός.

Μπορεί να το σηκώσει και να κάνει το γύρο του θριάμβου μέσα στην AEL FC Arena στις 14 Απριλίου αν στο μεταξύ έχει περάσει νικηφόρα από την Ξάνθη, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αν κερδίσει τη Λαμία στην Τούμπα (7/4) και φυσικά την ΑΕΛ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου συντρίβει κάθε ρεκόρ στο διάβα της προς τον τίτλο παραμένοντας αήττητη για 30 σερί αγώνες στο πρωτάθλημα της Superleague εκ των οποίων οι 25 την τρέχουσα περίοδο.

Ο «Δικέφαλος» , πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Super League, έχει θέσει ήδη τον πήχη ψηλότερα για να σπάσει πολλά ιστορικά ρεκόρ.

Έχουμε και λέμε:

#Το «διπλό» στο Αγρίνιο ήταν η 22η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, αριθμός με τον οποίο σπάει το ρεκόρ των 21 τριπόντων που είχε αγγίξει τρεις φορές (1975-76, 2013-14 και 2017-18) στο παρελθόν σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, καθώς τη σεζόν 1972-73 είχε πετύχει 27 νίκες, σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών. Με 5X5, πάντως, φετινός Δικέφαλος μπορεί να ισοφαρίσει και αυτό το ρεκόρ.

# Έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων διαδοχικών αγώνων πρωταθλήματος στους οποίους σκόραρε. Από τον Δεκέμβριο του 2001 ως τον Δεκέμβριο του 2002, οι «ασπρόμαυροι» είχαν σκοράρει συνολικά σε 29 συναπτά παιχνίδια της. Το ρεκόρ αυτό ξεπεράστηκε απέναντι στον Παναιτωλικό, με τα γκολ των Βιεϊρίνια και Μάτος, φτάνοντας στα 30 σερί ματς.

# Συνέχισε την εντυπωσιακή παράδοση που έχει απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κερδίσει και τα εννιά τελευταία, τα δύο για το Κύπελλο, παιχνίδια. Στο Αγρίνιο έφτασε να μετράει έξι νίκες, ενώ η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού παραμένει αυτή με 2-0 τον Αύγουστο του 2013.

#Πέντε παιχνίδια απέμειναν για να καταφέρει να φτάσει το επίτευγμα του Παναθηναϊκού από την σεζόν 1963-64 όταν κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να το κάνει και με καλύτερο ρεκόρ (οι «πράσινοι» είχαν 24 νίκες και 6 ισοπαλίες) και να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά αήττητη ένα πρωτάθλημα στην επαγγελματική κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα