ΠΑΟΚ: To «διπλό» ήταν (και) γι’ αυτόν… (pic-vid)

ΠΑΟΚ: To «διπλό» ήταν (και) γι’ αυτόν… (pic-vid)

ΠΑΟΚ: To «διπλό» ήταν (και) γι’ αυτόν… (pic-vid)

bet365

Οι συμπαίκτες του όχι μόνο δεν τον ξέχασαν, αλλά του το έδειξαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο και ο Χοσέ Μαουρίσιο από το Πόρτο δεν έκρυψε την συγκίνησή του!

Ο Χοσέ Μαουρίσιο μπορεί να ήταν στο Πόρτο, έτοιμος να περάσει μέσα στην εβδομάδα την πόρτα του χειρουργείου, αλλά οι συμπαίκτες του φρόντισαν να τον… έχουν μαζί τους στο Αγρίνιο.

Η φανέλα του άτυχου Βραζιλιάνου, που υπέστη ρήξη χιαστών και θα λείψει το λιγότερο έξι μήνες, με το «8» στην πλάτη ήταν εκεί στον πάγκο και περίμενε. Το γκολ του Μάτος στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό έμοιαζε να είναι λυτρωτικό και αμέσως οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς τον φροντιστή της ομάδας για να πάρουν τη φανέλα του Μαουρίσιο και να πανηγυρίσουν το 2-1, αφιερώνοντάς του το γκολ και τη νίκη στο τέλος.

Το «διπλό» στο Αγρίνιο ήταν (και) για αυτόν. Το είπαν Λουτσέσκου και Μάτος μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, μας έχει βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια και η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε εκείνον. Όταν έρθει η ώρα να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, θα είναι μαζί μας», είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Από το μακρινό Πόρτο της Πορτογαλίας ο Μαουρίσιο ευχαρίστησε δημοσίως τους συμπαίκτες του, με τους περισσότερους εκ των οποίων επικοινώνησε τηλεφωνικά το βράδυ του Σαββάτου.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά γι’ αυτό που κάνατε για μένα σήμερα. Το εκτιμώ πολύ! Καλή νίκη, τρεις ακόμη βαθμοί, ένας αγώνας λιγότερος στον δρόμο μας….», έγραψε ο 30χρονος μέσος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα