Επίσημο: Στην αποστολή του Ατρόμητου ο Ουάρντα

Νίκος Μαρούδας
Επίσημο: Στην αποστολή του Ατρόμητου ο Ουάρντα

bet365

Με τον Αμρ Ουάρντα στην αποστολή, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει την Κυριακή την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Εκτός ο τιμωρημένος Μπρούνο και οι ανέτοιμοι Μέγιερι, Ουγκράι, Μούγιακιτς.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Αμρ Ουάρντα να επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ένωση και την τιμωρία του για όσα ακολούθησαν.

Από την άλλη, εκτός είναι ο τιμωρημένος Μπρούνο, αλλά και οι ανέτοιμοι Μέγιερι, Ουγκράι, Μούγιακιτς. Επίσης επιστρέφουν οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κουλούρης που απουσίασαν από το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά την 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα