Μακέντα: «Να δώσουμε πάνω από το 100% για να κερδίσουμε στο ντέρμπι» (vid)

Gazzetta team
Μακέντα: «Να δώσουμε πάνω από το 100% για να κερδίσουμε στο ντέρμπι» (vid)

bet365

Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι από τον Φεντερίκο Μακέντα, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να τονίζει πως όλοι πρέπει να δώσουν πάνω από το 100% για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε πίστη σε μένα και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι το τέλος της σεζόν για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Η επόμενη σεζόν είναι εξίσου σημαντική και θέλω να είμαι μέρος της ομάδας» τονίζει στον ΟΠΑΠ ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Για το ντέρμπι: «Φυσικά και μπορούμε να το κερδίσουμε το ντέρμπι και σαν παίκτες ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε και να δώσουμε πάνω από το 100%, γιατί αυτά τα παιχνίδια σημαίνουν πολλά για εμάς, για τους οπαδούς μας και θέλουμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Βλέπω μόνο θετικά πράγματα στο μέλλον του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα