Φορτούνης: «Είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό, πάμε για τη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό, πάμε για τη νίκη»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού, το τι θα κρίνει το παιχνίδι, την φετινή χρονιά και την Εθνική.

Ο Φορτούνης είπε στη NOVA για:

Το ντέρμπι και το ότι παραμένει μεγάλο ματς ασχέτως το πως είναι η κάθε ομάδα: «Σίγουρα, είναι ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Κρίνεται πάντα στις λεπτομέρειες, στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Θα παίξουμε με μία ομάδα την οποία την ξέρουμε, που έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έχει το δικό της στιλ. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα ο προπονητής μάς έχει αναλύσει πως πρέπει να παίξουμε και που πρέπει να κτυπήσουμε τον αντίπαλο. Θα πάμε για τη νίκη».

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω πως πιο πολύ είναι ισχυρός στην κόντρα επίθεση. Δηλαδή, όταν χάνει ο αντίπαλος τη μπάλα, έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς θα πάμε εκεί για να παίξουμε όπως πάντα το παιχνίδι μας. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας, την κυριαρχία και να κάνουμε πολλές φάσεις».

Τα νέα παιδιά στον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω πως κάτι τους έλειπε. Όπως είπες και εσύ, ίσως έναν – δύο ποδοσφαιριστές που να έχουν λίγο παραπάνω εμπειρία. Αλλά όπως έχουμε δει, έχουν κάνει μία καλή χρονιά. Ειδικά στην αρχή έπαιρναν πολύ καλά αποτελέσματα. Μετά επειδή δεν είχε τόσο βάθος το ρόστερ, ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα».

Το πως μπαίνει στα μτς ο Ολυμπιακός: «Ναι, μας απασχολεί το ξεκίνημά μας. Θέλουμε να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια και να πετυχαίνουμε γρήγορα γκολ, ώστε να μας φεύγει το άγχος. Έτσι, οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε να ανοίγονται πιο πολύ. Όπως βλέπουμε, όλες οι ομάδες κλείνονται όταν έχουμε εμείς τη μπάλα και μας περιμένουν. Όταν πετύχουμε το πρώτο γκολ, μετά γίνεται πιο εύκολο για εμάς».

Την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Προσωπικά θα ήθελα να παίζουμε και στην Ευρώπη και στο κύπελλο έτσι ώστε να έχουμε ρυθμό. Τώρα ετοιμαζόμαστε μόνο για το πρωτάθλημα. Μένουν λίγες αγωνιστικές ακόμα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το εάν μπήκαν οι βάσεις στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως ναι. Γιατί φέτος η ομάδα άλλαξε πάρα πολλούς παίκτες. Ήρθε καινούργιος προπονητής. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Παρόλα αυτά, κάναμε μία καλή χρονιά. Στην Ευρώπη μπορέσαμε και περάσαμε ένα δύσκολο όμιλο. Όπως είπες, πιστεύω πως έχουν μπει οι βάσεις για να γίνει κάτι πολύ καλό στη συνέχεια και να βλέπει ο κόσμος, όπως και τώρα, ωραίο ποδόσφαιρο».

Την σούπερ χρονιά του και την εξήγηση που δίνει: «Ναι, είναι και χημεία με τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα με βοηθάνε. Ο προπονητής μού έχει δώσει το ελεύθερο από την αρχή της σεζόν. Κινούμαι όπου θέλω μέσα στο γήπεδο. Έχω αυτή την ελευθερία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Και το ευχαριστιέμαι μέσα στο γήπεδο».

Την Εθνική: «Έχουμε και έναν καινούριο προπονητή. Όπως είδα κάλεσε και καινούριους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή, γιατί έχουμε καλούς Έλληνες παίκτες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Θέλουμε να τα καταφέρουμε. Γιατί μας αδικούν τα τελευταία αποτελέσματα. Πιστεύω ότι μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα