Σακόρ: «Μόνο με σωστή νοοτροπία θα νικήσουμε τον Λεβαδειακό» (vid)

Σακόρ: «Μόνο με σωστή νοοτροπία θα νικήσουμε τον Λεβαδειακό» (vid)

Gazzetta team
Σακόρ: «Μόνο με σωστή νοοτροπία θα νικήσουμε τον Λεβαδειακό» (vid)

bet365

Ο Βαγιεμπά Σακόρ μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την αναμέτρηση των Κρητικών με τον Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστική της Super League, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διάθεσης που πρέπει άπαντες να επιδείξουν για να πάρει η ομάδα του το «τρίποντο».

Οι Ομιλίτες υποδέχονται τους Βοιωτούς, απέναντι στους οποίους θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη για να ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή τους στην κατηγορία και ο Νορβηγός μέσος τόνισε πως η ομάδα του θα χρειαστεί τόσο τύχη, όσο και σωστή αντιμετώπιση των απαιτήσεων του αγώνα σε πνευματικό επίπεδο.

Αναλυτικά τόνισε:

«Αυτός ο αγώνας κερδίζεται 100% με τη νοοτροπία. Φυσικά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι, αλλά επίσης πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε με την καρδιά μας. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε μάχη. Παίζουμε στην έδρα μας και όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι την Κυριακή μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ένα γκολ για να τους “ανοίξουμε”. Μέχρι στιγμής ήμασταν πολύ άτυχοι, αφού δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Γι' αυτό αν πετύχουμε ένα γκολ, όλα θα πάνε καλά. Για μένα προσωπικά πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι πατάω καλύτερα στο γήπεδο, δημιουργώ ευκαιρίες και χρειάζομαι περισσότερη τύχη».

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα