Με λευκό απουσιολόγιο ο Άρης

Με λευκό απουσιολόγιο ο Άρης

Gazzetta team
Με λευκό απουσιολόγιο ο Άρης

bet365

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα (18/3, 19:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Σάββα Παντελίδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/03, 19:00).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα. Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα