SuperLeague Κ17: Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
SuperLeague Κ17: Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

bet365

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των δύο ντέρμπι μεταξύ των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα πρωταθλήματα υποδομών της SuperLeague.

Μπορεί το αιώνιο ντέρμπι να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, όμως την αυλαία των αναμετρήσεων άνοιξαν το Σάββατο το μεσημέρι τα τμήματα υποδομής των δύο ομάδων.

Αφετηρία, με αυτό για την SuperLeague K15, όπου «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» μπορεί να αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, αλλά κερδισμένος ήταν ο Παναθηναϊκός που παρέμεινε στην κορυφή του Νότιου Ομίλου.

Οι Πειραιώτες, παίζοντας εντός έδρας, άνοιξαν το σκορ με τον Ποιμενίδη, όμως η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή ισοφάρισε με τον Δήμο και πήρε την ισοπαλία, διατηρώντας την διαφορά του ενός βαθμού με τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Τοπολιάτης): Σίνα, Κατηφόρης, Μόσχος, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Σταυρόπουλος, Πάνου, Χρήστου, Φλώκος, Κουτσογούλας, Ποιμενίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μάνδρος, Πρελιάς, Μπόλις, Κατσαούνος, Κίτσας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θωμάς Μαυρουδής): Δρανδάκης, Τσεβάς, Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Χαχούλης, Δήμος, Ψύλλας, Καλοσκάμης.

Σε αυτό που ακολούθησε για την SuperLeague Κ17, πάλι στο Ρέντη, αυτή την φορά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν με 2-0, χάρη στα τέρματα που πέτυχαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Στο 82' ο Γούλας άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 87΄ο Σαπουντζής μετά από ωραία ενέργεια του Αρσενίδη διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πήγε στο +4 την διαφορά του από τον Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμιδάς (Κασέμι, 84'), Κατσόγιαννης, Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Κατσαβάκης (Αρσενίδης, 53'), Λιάτσος (Τζόρβας, 72'), Ντότης (Σαπουντζής, 63'), Σουρλής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Κουτσιάς, Ρόμπι, Σιδεράς, Λιακόπουλος (Ανθουλάκης, 73'), Φρόκου, Καρβούνης (Λιούμης, 77'), Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα