Ο ορισμός Ζαχαριάδη φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΠΑΣ από τον πρώτο γύρο

Ο ορισμός Ζαχαριάδη φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΠΑΣ από τον πρώτο γύρο

Ο ορισμός Ζαχαριάδη φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΠΑΣ από τον πρώτο γύρο

Για άλλη μια φορά η ΚΕΔ προκαλεί με τους ορισμούς των διαιτητών την έντονη δυσαρέσκεια των ομάδων της Super League, αυτή την φορά του ΠΑΣ Γιάννινα με την τοποθέτηση του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη ο οποίος είχε αφήσει με έντονα παράπονα τους Ηπειρώτες στο ματς του πρώτου γύρου!

Το Σάββατο στα Γιάννενα ο ΠΑΣ φιλοξενεί την ΑΕΛ σε ένα ματς που είναι μισή κατηγορία για τους Ηπειρώτες. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα ορίστηκε ο διεθνής Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο έμπειρος διαιτητής όμως λόγω τραυματισμού τέθηκε εκτός με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να προβαίνει στην αντικατάστασή του. 

Μέχρι εδώ όλα καλά, μέχρι που η ΚΕΔ αποφάσισε να βάλει φωτιά στο ματς με τον ορισμό του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη να διευθύνει την αναμέτρηση. Και αυτό γιατί ο διαιτητής του συνδέσμου Μακεδονίας είχε οριστεί να σφυρίξει και το ματς του πρώτου γύρου σε ένα ματς όπου ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 2-0 έχοντας όμως δικαιολογημένα παράπονα για τις αποφάσεις του με αποτέλεσμα λίγες ημέρες μετά να υπάρξει συνάντηση του προέδρου της ομάδας Γιώργου Χριστοβασίλη με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα για να του εκφράσει τα παράπονά του για τις αρνητικές διαιτησίες κατά του «Άγιαξ». 

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Ζαχαριάδης είχε αφήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 10 παίκτες στο 48' όταν ο Τσικάρσκι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΛ προηγήθηκε με το γκολ του Γκόλια σε μια φάση που ο Φατιόν είναι σε θέση οφσάιντ κι επηρεάζει την φάση εμποδίζοντας τον Βελλίδη. 

Καταλαβαίνει κανείς πως ο ορισμός ενός διαιτητή σε έναν αγώνα που μπορεί να πει κανείς ότι κρίνει την παραμονή με την ομάδα που καίγεται να έχει εκφράσει στο παρελθόν τα παράπονά της για τον εν λόγω διαιτητή και μάλιστα στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του ΠΑΣ και το λιγότερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ατυχέστατη.

Best of internet