Ο Ολυμπιακός ζητάει από την ΕΠΟ να παρέμβει υπέρ του στο Διαιτητικό στην υπόθεση Φουάση

Ο Ολυμπιακός ζητάει από την ΕΠΟ να παρέμβει υπέρ του στο Διαιτητικό στην υπόθεση Φουάση

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός ζητάει από την ΕΠΟ να παρέμβει υπέρ του στο Διαιτητικό στην υπόθεση Φουάση

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέτει προ των ευθυνών της την ΕΠΟ και με αφορμή την προσφυγή του Αίαντα Σύρου για τα τροφεία στην υπόθεση Φουάση ζητάει να παρέμβει υπέρ του στην εκδίκαση του Διαιτητικού.

Για τις 18 Μαρτίου και ώρα 16.00 έχουν οριστεί στο Διαιτητικό οι υποθέσεις του Αίαντα Σύρου κατά του Ολυμπιακού για τα τροφεία στην περίπτωση του Αντώνη Φουάση και του Δωριέα Ρόδου κατά του Πανιωνίου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ζητάει από την ΕΠΟ να παρέμβει υπέρ του στο Διαιτητικό. Και αυτό διότι θεωρεί ότι δεν εξέδωσε σωστά το δελτίο του συγκεκριμένου παίκτη, που σημειωτέον έχει φύγει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και πως όφειλε να ενημερώσει τους Πειραιώτες για το όποιο ποσό έπρεπε να δώσουν. Σε αντίθετη περίπτωση εάν αποφασιστεί ο Ολυμπιακός να δώσει τα τροφεία τότε αυτήν την οικονομική επιβάρυνση να την υποστεί η ΕΠΟ από τον λανθασμένο τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα του δελτίου του παίκτη.
Το πινάκιο των υποθέσεων αναφέρει τα εξής:
1. Προσφυγή του σωματείου «ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ» κατά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2. Προσεπίκληση σε αναγκαστική παρέμβαση–παρεμπίπτουσα προσφυγή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά της ΕΠΟ
3. Προσφυγή του σωματείου «ΔΩΡΙΕΥΣ ΡΟΔΟΥ» κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα