Παναθηναϊκός: Στις 8.000 η προπώληση, αισιοδοξία για φετινό ρεκόρ!

Παναθηναϊκός: Στις 8.000 η προπώληση, αισιοδοξία για φετινό ρεκόρ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στις 8.000 η προπώληση, αισιοδοξία για φετινό ρεκόρ!

bet365

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι φεύγουν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι ζεστό! 25-30.000 η πρόβλεψη, ποιο είναι το φετινό ρεκόρ.

Το ΟΑΚΑ μέσα στο 2019 είχε καταθλιπτική εικόνα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Εξαίρεση η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Στα υπόλοιπα εντός έδρας ματς των πρασίνων, το στάδιο ήταν άδειο και σε καμία περίπτωση δεν ήταν ικανό να βοηθήσει την ομάδα του Δώνη, δεν ήταν ικανό να της δώσει μία έξτρα ώθηση πάνω στο χορτάρι.

Την Κυριακή το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και η προπώληση των εισιτηρίων κινείται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς. Για την ώρα είναι κοντά στις 8.000 και όπως όλα δείχνουν περίπου 25.000 με 30.000 φίλοι του συλλόγου αναμένεται να δώσουν το παρών στο ντέρμπι ενώ υπολογίζεται πως η προπώληση(δεν υπολογίζεται η αγορά πριν την ώρα του αγώνα στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ) το μεσημέρι της Κυριακής θα φτάσει τις 15 με 17.000.

Μάλιστα, είναι πιθανό να… σπάσει το ρεκόρ που υπάρχει για φέτος και κρατά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Απέναντι στην Ένωση κόπηκαν 24.731 εισητήρια ενώ τα αμέσως επόμενα παιχνίδια με τον περισσότερο κόσμο, ήταν εκείνα με τον Πανιώνιο(12.636) και τον ΠΑΟΚ(9.453)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα