Τα δεδομένα για Χασάν, το φαβορί Γκερέρο και η 11άδα του Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Χασάν, το φαβορί Γκερέρο και η 11άδα του Μαρτίνς

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν δεν είναι ακόμα στο 100%, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως θα τον πάρει αποστολή αλλά όχι για βασικό. Το προβάδισμα στον Γκερέρο και η προσέγγιση της 11άδας για το ντέρμπι.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν έκανε ούτε την Παρασκευή προπόνηση σε φουλ ρυθμούς. Παρόλα αυτά ο Μαρτίνς είπε στη NOVA πως θα τον έχει ως μία από τις εναλλακτικές του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και άρα θα είναι αποστολή.

Σχετικά με την 11άδα μία προσέγγισή της για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι με Σα πορτιέρο, αρ. μπακ τον Κούτρη και δεξί τον Ομάρ, κέντρο άμυνας με Μεριά και Σισέ ή Μιράντα, άξονα με Γκιγιέρμε και Καμαρά ή Μπουχαλάκη, επιτελικό τον Φορτούνη και άκρα με Μασούρα και Ποντένσε. Για μπροστά τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα