Η επιστροφή του Τόνσο και το πλάνο του Παντελίδη

Η επιστροφή του Τόνσο και το πλάνο του Παντελίδη

Η επιστροφή του Τόνσο και το πλάνο του Παντελίδη

bet365

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Μάρτιν Τόνσο λύνει τα χέρια του Σάββα Παντελίδη σε ότι αφορά το βασικό σχήμα στον αγώνα (18/3, 19:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλ. Βικελίδης».

Πρόσφατα ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού αλλά και στη σημασία της επιστροφής του στην ομάδα, ειδικά σε παιχνίδια σαν αυτό της Δευτέρας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Για την ακρίβεια στάθηκε στην ικανότητα του Τόνσο στο να «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες αλλά και στην εφαρμογή της φιλοσοφίας του Παντελίδη. Έπειτα από ένα διάστημα κατά το οποίο ο παίκτης ταλαιπωρήθηκε από μια θλάση στη γάμπα, πλέον δείχνει να έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Νικολάς Ντιγκινί στην επιθετική γραμμή των «κίτρινων».

Η δεύτερη αλλαγή σχετίζεται με την επιστροφή του Μανώλη Τζανακάκη στο αρχικό σχήμα, αλλά και τη μετατόπιση του Γιώργου Βαλεριάνου στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα. Κι αυτό διότι ο Μιχάι Κόρχουτ δεν θα βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ουγγαρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα