Παναιτωλικός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Άργκους και εκτός με ΠΑΟΚ

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Άργκους και εκτός με ΠΑΟΚ

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Παναιτωλικό με τον Άργκους ο οποίος δεν θα είναι στην αποστολή για το Σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ (16/3, 19:00).

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Άργκου. Ο Βραζιλιάνος άσος έκανε μαγνητική, φαίνεται πως δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά θα μείνει εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, στην αποστολή επιστρέφουν οι Λιάβας και Λουσέρο, ενώ εκτός είναι ξανά οι Μοράρ-Κυριακίδης αλλά κι οι μακροχρόνιοι τραυματίες Καμαρά και Γιαννιώτης.

Στην αποστολή είναι οι:

Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Παρράς, Μιχάι, Πάουλο, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Βασιλούδης, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Μπελεβώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα